En aquesta recepta volem aprofitar els beneficis de la kale, un superaliment, i aprofitar al màxim les vitamines i minerals de la coliflor. Utilitzem la coliflor com si es tractés d'arròs. Ho veurem més avall.
Ingredients:
Escalfem l'oli en una paella gran o en una olla.
Hi afegim la ceba i l'api i cuinem a foc mitjà alt fins que comencin a daurar-se.
Afegim la kale i els pèsols i els coem durant uns 5 minuts, remenant de tant en tant.
Per aconseguir l’"arròs de coliflor" tan sols hem de ratllar la coliflor amb un ratllador manual, o ficar-la en petits trossos en un processador d’aliments.
Fiquem a la paella l’arròs de coliflor i la cuinem durant uns 5 minuts, remenant de tant en tant.
Hi tirem la sal, el pebre i la llet de civada, remenem i cuinem durant uns 5 minuts més.
Retirem del foc, tirem el llevat, remenem i ja tenim el nostre risotto llest per servir.