Cal Romesco

Risotto vegà

Risotto vegà
Dimecres, 27 de Març de 2019 « tornar

El risotto és un plat típic d’Itàlia. La barreja de bolets està plena de beneficis per al nostre organisme: ferro, seleni o vitamina D i antioxidants. Amb la ceba aconseguim un efecte diürètic i depuratiu, a més que la ceba és un cardioprotector potent i ens ajuda a prevenir el càncer.

INGREDIENTS

2 tasses d’arròs

Barreja de bolets

3 alls

1 ceba

3 tasses de brou de verdures

2 tasses llet de soja sense sucre

1 porro

Pebre

Sal

Oli d’oliva

  1. Pelem, piquem i fregim els alls.
  2. Pelem i piquem la ceba i el porro i els sofregim amb els alls.
  3. Afegim els bolets hidratats (en remull des de la nit anterior) i sofregim fins que tots els ingredients estiguin daurats.
  4. Hi afegim les 2 tasses de llet de soja i ho salpebrem.
  5. Anem remenant deixant que s’espessi però sense que s’enganxi.
  6. Quan estigui espès hi afegim 2 tasses d’arròs homogèniament, i hi afegim 3 tasses de caldo vegetal.
  7. Amb el foc suau anem remenant per tal que no s’enganxi.
  8. Quan estigui prou espès, apaguem el foc i ho deixem reposar.

« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls