Cal Romesco

Colrave amb carn picada

Colrave amb carn picada
Dimecres, 13 de Març de 2019 « tornar

El colrave pertany a la família de la crucíferes, les cols. En general és un vegetal no gaire conegut que es conrea principalment al Alemanya i Àustria.

La part comestible de la planta és una espècie de bulb en forma esfèrica amb les tiges que solen arribar a créixer uns 3cm de llarg amb un full gran. El color pot oscil·lar des del verd clar fins al violeta.

El seu sabor és semblant al del rave però no pica. Es poden fer amanides, bullit amb verdura, en puré, pizzes, fregida ...

Aporta a l'organisme minerals i vitamines. A més, és un aliment baix en calories i greixos i ric en fibra.

Gràcies al seu contingut en fibra soluble, regula el funcionament d'intestí, nervis i músculs, causa del seu contingut en magnesi.

 

Ingredients:

3 colraves

700g carn eco

3 cullerades pasta tomàquet

Romaní

Sal

Pebre

Gingebre

Aigua

 

Recepta

  1. Preparem el sofregit amb la carn, la pasta de tomàquet, el romaní, la sal i la pebre que anirà a dintre del raves.
  2. Buidem els colraves, i la seva carn la tallem a trossos molt petits per bullir-la.
  3. Quan estigui tendre, ho barregem tot amb el sofregit d’abans i omplim els raves.
  4. Posem els raves en una safata pel forn i ho deixem a 180º uns 15-20 minuts.

« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls