Cal Romesco

Vichyssoise de poma

Vichyssoise de poma
Dimecres, 27 de Març de 2019 « tornar

Aquest plat típic de França es pot menjar tant fred com calent. Com que l’ingredient principal són els porros és molt diürètic. En tractar-se d’una verdura fibrosa, ajuda a combatre el restrenyiment i és força saciant. És ideal per persones hipertenses, amb problemes de cor o esportistes, pel seu alt contingut en potassi.

Ingredients:

4 pomes

1l brou de verdures

3 porros

50g ametlles

75g mantega

 

  1. Pelem i tallem les pomes i els porros.
  2. En una cassola posem a coure els porros amb la mantega.
  3. Quan estiguin daurats posem les pomes i hi afegim el brou.
  4. Ho deixem bullir tot junt durant uns 15 minuts.
  5. Quan tot estigui tou ho triturem amb una batedora i salpebrem.
  6. Es pot servir tant freda com calenta.
  7. Quan emplatem hi tirem unes ametlles triturades per sobre.

« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls