Cal Romesco

Pollastre amb farigola

Pollastre amb farigola
Dijous, 14 de Novembre de 2019 « tornar

El pollastre és un aliment molt versàtil, el qual queda molt bé acompanyat d’arròs blanc.

Ingredients (per a quatre persones)

  • 1 cuixa de pollastre
  • 1 culleradeta de farigola
  • 1 culleradeta de sal
  • 2 tasses d’arròs
  • 1 cabeça d'alls

     

Per al pollastre

  1. Untem el pollastre amb oli, farigola i sal.
  2. Coem el pollastre a la planxa, el posem amb la pell tocant la planxa.

 

Per l'arròs

  1. Posem aigua a bullir en una olla amb oli, sal i un all.
  2. Tirem l'arròs quan l'aigua faci bombolles grans i remenem durant 25 minuts fins que es faci.
  3. Colem l'arròs i l'esbandim amb aigua freda.
  4. Tornem a posar l'arròs a l'olla amb un raig d'oli i l'escalfem per poder-lo servir.

Per servir ho farem en un mateix plat: servim el pollastre en un costat del plat, i l'arròs d'acompanyament. 

 


« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls