Cal Romesco

Pollastre al curry amb arròs

Pollastre al curry amb arròs
Dijous, 14 de Novembre de 2019 « tornar

El pollastre al curri és un plat provinent de Sud Àsia, especialment de l'Índia, el plat està compost de pollastre, ja que és una de les poques carns que es consumeixen en aquesta zona, acompanyat amb un sofregit de diferents verdures i arròs.

Ingredients (per a quatre persones):
- 1 ceba gran
- 1 pebrot vermell
- 2 pastanagues
- 1 carabassó
- 2 cullerades de tomàquet fregit
- 1 tassa d'aigua
- 1 tassa llet de coco
- 2 pits de pollastre
- 2 culleradetes de curry en pols
- 1 cabeça d'all
- 4 tasses d'arròs

 

Per al sofregit
1. Tallem la ceba i el pebrot a tires.
2. Tallem el pollastre a daus.
3. Ratllem les pastanagues i el carabassó.
4. Posem en una cassola les verdures i les deixem coure amb una tassa d'aigua.
5. Hi afegim el tomàquet, la llet de coco i el curry. Ho deixem coure 10 minuts.
6. Hi afegim el pollastre i quan vegem que estigui fet, ho retirem del foc.

Per l'arròs
1. Posem aigua a bullir en una olla amb oli, sal i una cabeça d'all.
2. Hi afegim l'arròs quan l'aigua faci bombolles grans i ho remenem durant 25 minuts fins que es faci.
3. Colem l'arròs i el remullem amb aigua freda.
4. Tornem a posar l'arròs a l'olla amb un raig d'oli i l'escalfem per poder-lo servir.

Per servir-lo, ho farem en un mateix plat: el pollastre amb el sofregit en un costat del plat, i a l'altre costat l'arròs. Posteriorment cadascú s'ho podrà remenar per integrar-ho.


« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls