Cal Romesco

Arròs negre

Arròs negre
Dijous, 14 de Novembre de 2019 « tornar

És un plat d’arròs sec, cuinat en paella, d’aspecte i gust característics que el diferencien de la paella. 

     

Ingredients (per a quatre persones)

  • 1 sípia gran
  • 1 ceba gran 
  • 1 pebrot verd
  • 3 alls
  • 6 tasses d’arròs
  • 10 cullerots de fumet
  • 6 tasses d’arròs
  • 4 tomàquets 
  • 1 bossa de tinta de la sípia
  • 1 bossa de salsa de la sípia (part marró)

    

Preparació

  1. Tallem a dauets petits: la sípia, la ceba, els alls, el pebrot i el tomàquet.
  2. Sofregim el pebrot i la ceba (que quedi ben marró però sense que es cremi).
  3. Afegim el tomàquet, i quan estigui sofregit, tirem l’all.
  4. Tirem la salsa i sofregim.
  5. En una tassa escalfem una mica de fumet, quan estigui calent hi tirem la tinta. I afegim al sofregit. Donem unes voltes per tintar-ho tot de negre.
  6. Afegim l'arròs i remenem fins que quedi negre.
  7. Afegim el fumet i deixem coure.


Per servir ho farem en un mateix plat: servim el pollastre en un costat del plat, i acompanyant l'arròs. 


« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls