Cal Romesco

Arròs negre amb sípia

Arròs negre amb sípia
Dijous, 14 de Novembre de 2019 « tornar

És un plat d’arròs sec, cuinat en paella, d’aspecte i gust característics que el diferencien de la paella. 

     

Ingredients (per a quatre persones)

    

Preparació

  1. Tallem a dauets petits la sípia, la ceba, els alls, el pebrot i el tomàquet.
  2. Sofregim el pebrot i la ceba (que quedi ben marró però sense que es cremi).
  3. Hi afegim el tomàquet, i quan estigui sofregit, l’all.
  4. Tirem la salsa i sofregim.
  5. En una tassa escalfem una mica de fumet, quan estigui calent hi tirem la tinta. I afegim al sofregit. Ho remenem per tintar-ho tot de negre.
  6. Hi afegim l'arròs i remenem fins que quedi negre.
  7. Hi afegim el fumet i ho deixem coure.


Per servir ho farem en un mateix plat: servim el pollastre en un costat del plat, i l'arròs acompanyant-lo. Bon profit!

 Aquí us deixem un vídeo per a què us inspireu:


« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls