Cal Romesco

Gelat de mango

Gelat de mango
Divendres, 7 de Setembre de 2018 « tornar

Recepta refrescant per la calor d'aquest estiu! 

Com totes les nostres propostes, elaborem aquest recepta amb fruita ecològica, social i de proximitat.

El mango aporta les vitamines A i C, així com ferro i un efecte anti-cancerígen. També té un gran poder antioxidant que retarda el procés d'envelliment de les nostres cèl·lules. 

La beguda de coco, per la seva banda, compta amb un munt de vitamines i minerals, com ara el seleni, sodi, fosfòr, magnesi. Si volem protegir el nostre cos de infeccions i virus el coco és idoni. 

Què necessitem: 

  • 50 gr anacards ecològics (remull de 3 a 8 hores) 
  • 1 mango ecològic 
  • 150 ml de llet de coco
  • 2 cdes sucre de coco
  • 1/2 cdeta cardamom 
  • suc de mitja llimona ecològica 
  • 1 tassa de gel 

Possem a la batedora tots els ingredients amb els anacards, previament colats i rentats, fins que aconseguim una textura cremosa. Ho servim en bols i decorem amb unes fulles de menta o virutes de coco. Ho preparem en el moment de servir ja que si ho fem abans  amb la txtura cremosa que tè es desfarà. Aquesta recepta es tan sencilla que pots preparar un lassi de la teva fruita preferida!


« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls