Cal Romesco

Gelat de mango

Gelat de mango
Divendres, 7 de Setembre de 2018 « tornar

Una recepta refrescant per la calor de l'estiu! 

Com totes les nostres propostes, elaborem aquest recepta amb fruita ecològica, social i de proximitat.

El mango aporta les vitamines A i C, així com ferro i un efecte anti-cancerígen. També té un gran poder antioxidant que retarda el procés d'envelliment de les nostres cèl·lules. 

La beguda de coco, per la seva banda, compta amb un munt de vitamines i minerals, com ara el seleni, sodi, fosfòr, magnesi. El coco és idoni per protegir el cos d'infeccions i virus. 

Què necessitem: 

  • 50 gr anacards ecològics (remull de 3 a 8 hores) 
  • 1 mango ecològic 
  • 150 ml de llet de coco
  • 2 cullarades sucre de coco
  • 1/2 cullaradeta cardamom 
  • suc de mitja llimona ecològica 
  • 1 tassa de gel 

Posem a la batedora tots els ingredients amb els anacards, previament colats i rentats, fins que aconseguim una textura cremosa. Ho servim en bols i ho decorem amb unes fulles de menta o virutes de coco. Ho preparem en el moment de servir ja que si ho fem abans la textura cremosa es desfarà.


« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls