Cal Romesco

Pastís de pastanaga ecològic

Pastís de pastanaga  ecològic
Dijous, 14 de Novembre de 2019 « tornar

Ingredients

  • 4 pastanagues ratllades
  • 3 ous
  • 2 tasses de farina
  • 1 tassa de sucre moreno.
  • 1 sobre de llevat.
  • 1 tassa d'oli de gira-sol
  • Margarina o oli

 

Com es fa

  1. Preescalfem el forn a 200ºC. .
  2. En un bol, batem els ous amb el sucre.
  3. Afegirem l'oli.
  4. Afegirem una tassa de farina i el llevat. Barregem fins aconseguir una textura homogènia.
  5. Hi afegirem la pastanaga.
  6. Agafem el motlle, untem amb oli i li posem una mica de farina.
  7. Finalment afegim la massa al motlle i el fiquem al forn, uns 45 minuts a 170º C - 180º C

« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls