Cal Romesco

Brownie saludable

Brownie saludable
Dimecres, 27 de Març de 2019 « tornar

L’origen del brownie data del 1800 aproximadament a Estats Units. Tot va ser fet d’un error culinari quan un pastisser es va oblidar de posar el llevat a la massa del pastis i no va pujar.

 

La nostra versió del brownie és més sana i saludable que l’habitual ja que no porta farines refinades, ni sucres refinats. Ens podem donar un capritx de tan en tant sense massa esforç, ja que tot és cru.

Ingredients:

120 g de nous crues

80 g de cacau pur en pols

200 g de dàtils sense pinyol

4 cullerades de xarop d’atzavara

30 g d’ametlles crues

  1. Posem en el robot les nous i el cacau hi ho triturem fins aconseguir una farina.
  2. Hi afegim els dàtils i el xarop i repetim la mateixa operació.
  3. Finalment hi afegim les ametlles prèviament trencades amb l’ajut d’un ganivet, i barregem fins que quedin integrades a la massa.
  4. En un motlle posem paper del forn i tirem la massa per sobre.
  5. Refredem a la nevera durant 3 o 4 hores.
  6. Passat el temps ho desemmotllem i li tirem per sobre una mica de cacau en pols.

« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls