Cal Romesco

RSC


RSC

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

El compromís amb la responsabilitat social contribueix al canvi cap a una economia global sostenible. Redueix costos, augmenta l’eficiència, l'equitat, i fidelitza les persones, fent créixer la societat.


LLEI GENERAL DE LA DISCAPACITAT

 

La Llei General de Discapacitat (LGD, antiga LISMI) obliga les empreses de més de 50 persones treballadores a incorporar persones amb discapacitat mitjançant contracte laboral que representin un mínim del 2% de la seva plantilla.

Quan, per motius excepcionals, una empresa no pot contractar professionals amb discapacitat, ha de sol·licitar el certificat d’excepcionalitat al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que l’autoritza a:

  • Comprar productes i serveis d’un centre especial de treball. 
  • Constituir un enclavament laboral amb un centre especial de treball. 
  • Fer una donació econòmica a un projecte d’inserció social.

A les empreses que no poden contractar personal amb discapacitat i que han obtingut el certificat d’excepcionalitat, a La Calaixera oferim la possibilitat de compliment de mesures alternatives mitjançant la compra de productes i serveis o la donació de recursos econòmic per finançar els nostres projectes d’inserció laboral.

Descarrega’t el nostre fulletó informatiu de la LGD

Consulta'ns!

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls