Cal Romesco

Cuida't - Blogs de Cal Romesco

La missió de Cal Romesco és millorar la qualitat de vida dels nostres clients. Per poder fer-ho, oferim un ampli ventall de productes i serveis d’alimentació ecològica, social i de proximitat. Però no ens quedem només aquí. En aquest apartat t’anirem informant sobre les novetats del món de cuina sana i benestar físic i emocional. Entra a descobrir idees sobre un estil de vida saludable!

Receptes: Primers

Aquí trobaràs receptes senzilles, delicioses i saludables per a fer els teus primers plats.

Receptes: Segons

Segons plats fàcils i saludables, entra i atreveix-te amb les nostres receptes i ciuda't amb una dieta equilibrada.

Receptes: Postres

Gaudeix de les nostres receptes de cuina sana per endolcir la vida. Alimentar-se forma sana i saludable amb productes d'alimentació eco i de proximitat és més fàcil del que sembla!

Benestar

Segons l'OMS (Organització Mundial de Salut) l'estat de salut és un estat de benestar físic i emocional. Et donem pautes i idees que t'ajudaran a aconseguir-ho.

Agenda

A Cal Romesco ens importa cuidar el mediambient i difondre els valors cooperatius. Apunta’t als diferents tallers i xerrades i aprèn a cuinar amb aliments ecològics, socials i de proximitat. 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls