Cal Romesco

Els Nostres Valors

A Cal Romesco afavorim el consum responsable, valorem els productes pel seu origen, pel seu procés de producció, pels seus valors nutricionals, per les històries de les persones que hi ha al darrere. Volem contribuir així a un món i una societat més justa.

Proximitat

A Cal Romesco trobaràs productes de proximitat. Els nostres proveïdors són empreses i entitats amb la producció local a Catalunya, en la majoria de casos.

Social

La integració social és el pilar de Cal Romesco. La plantilla està formada per persones amb problemes de salut mental de La Calaixera, empresa d'economia social d’Arep.

Comerç just

Es garanteix la igualtat d’oportunitats per a productors locals i es donen les condicions justes en tot el procés de l’elaboració i la venda posterior.

Transparència

El projecte Cal Romesco forma part de l’Associació per la salut mental (Arep), entitat sense ànim de lucre que compleix amb els requisits de gestió transparent.

Xarxa

El treball en xarxa és una dels claus principals del projecte, i això ho fem amb els i les 66 proveïdores socials, locals i de proximitat.

Ecologia

Mitjançant la compra de productes ecològics es redueix el impacte ambiental de l’activitat econòmica a la terra. Oferim una gamma àmplia de productes ecològics certificats.

Reciclatge

Reduim, reciclem, fem servir el mínim plàstic i reutilitzem per disminuïr els residus al planeta. Tot el mobiliari de la nostra botiga s'ha fet amb fusta reutilitzada.

Promoció

Totes les persones que treballen a Cal Romesco tenen definit el seu itinerari professional, amb l'objectiu d'integrar-se a una empresa ordinària.

Banca ètica

Treballem amb la banca ètica per tal de promoure la col·laboració entre els diferents agents socials.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls