Cal Romesco
Iniciar sessió

XOCOLATA NEGRA ECO 100% Chocolates Solé 100g


CR000753

DESCRIPCIÓ PRODUCTE:


La Xocolata negra Eco 100% de Chocolates Solé és un producte elaborat amb ingredients naturals i certificat amb el segell de garantia ecològic. És un tipus de xocolata saludable, ja que té propietats que ajuden a eliminar el greixos saturats i a regular el pes. D’aroma inconfusible i de sabor intens, aquesta xocolata és idònia per aquelles persones que volen assaborir l’essència del cacau en estat pur. Chocolates Solé és una empresa d’origen familiar fundada el 1946 i compromesa amb la fabricació artesanal i l’essència tradicional del cacau, a fi d’aconseguir els sabor més genuí i d’altra qualitat. També coopera amb empreses de comerç just, que vetllen per la inserció i integració de persones amb discapacitat.


VALOR NUTRICIONAL:


Conté pasta de cacau 100%. Sense fructosa ni sucre. Pot contenir traces de fruits secs i gluten. Agricultura 100% ecològica. Rajola de 100 grams.


 


XOCOLATA NEGRA ECO 100% Chocolates Solé 100g
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls