Cal Romesco

A la tardor, reforcem les defenses!

A la tardor, reforcem les defenses!
Divendres, 14 de Setembre de 2018 « tornar

Es van acabant les amanides veganes, els gelats ecològics, els refrescs saludables i hem de dir adéu a l'estiu i, a poc a poc, amb la caiguda de les primeres fulles de la tardor, anar adaptant-nos a la baixada de temperatures, les inclemències del temps, canvis que el nostre organisme pateix com agressions.

Per tal de protegir i preparar el nostre organisme per la tardor, des de Cal Romesco, la nostra botiga ecològica, us donem a conèixer una sèrie de remeis naturals amb els que podreu fer front a qualsevol baixada de defenses!

A la tardor, l'aparell respiratori és el sistema que més possibilitats té de patir algun tipus d'infecció. Un dels errors que més cometem és esperar a agafar un bon refredat per fer ús d'aquests remeis naturals. Els productes elaborats per les abelles són ideals per prevenir enlloc de curar un cop hem agafat alguna cosa.

Mel

Entre els seus múltiples beneficis es troba l'acció estimuladora del sistema immunològic i per la seva eficàcia contra la tos, efectes gripals i al·lèrgies al pol·len.

Un remei infal·lible pels refredats és una infusió de farigola, amb una culleredeta de mel ecològica i el suc de mitja llimona ecològica. 

Pol·len

El pol·len ecològic és un producte estrella reconstituent amb propietats antibacterianes i antiinflamatòries, la qual cosa el fa un producte ideal per millorar símptomes relacionats amb l'aparell respiratori, refredats, grip....

El pol·len ecològic ajuda a carregar les piles de la manera més natural possible, després de dies prenent-lo la gent es sent més vital i amb més ànim.

Per això, el millor moment per prendre'n és per esmorzar, d'una a tres cullerades diàries els adults, i mitja cullerada els més petits, amb la llet, iogurt o cereals. 

Gelea real

S'ha demostrat que la gelea real ecològica fa inhibir el cre¡xement del virus com el de la grip i estimula les nostres defenses gràcies als seus efectes antibacterians i antivirals. D'aquesta manera augmenta la nostra immunitat davant malalties microbianes com la bronquitis o el refredat.

Cal prendre'n una dosi de 350gr aprox. al matí en dejú, la meitat en els nens.

 


« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls