Cal Romesco

Com mimar la teva pell a l'hivern

Com mimar la teva pell a l'hivern
Dilluns, 26 de Novembre de 2018 « tornar

Amb l'hivern arriben els dies freds, el vent, la humitat i tot això ho acaba patint el nostre cutis que es veu constantment exposat a variacions de brusques de temperatura, cosa que fa que es redueixi la quantitat de líquid de la dermis i com a conseqüència patim rosàcia, pell resseca, vermella, escamada, i el maleit envelliment prematur.

Així que et proposem una sèrie de consells a tenir en compte si aquest hivern vols lluir una pell impecable:

  1. Evita els canvis bruscos de temperatura i els ambients molt calefactats, només faran que la teva pell perdi lubricació. Veu líquid abundant, evita les begudes calentes i l’alcohol.
  2. Mascaretes i exfoliants a tope! Exfolia’t el cutis 1 o 2 cops per setmana, només així aconseguiràs desfer-te de les cèl·lules mortes i facilitaràs que la crema hidratant penetri millor. Per altra banda, les mascaretes són un suport extra d’hidratació que es suma a la crema hidratant.
  3. Un bon contorn d’ulls és clau. Pensa que la pell del contorn d’ulls és 5 cops més fina que la de la cara, si se’ns resseca la cara pensa com pot patir el contorn d’ulls. Tria un bon contorn adaptat al teu tipus de pell.
  4. Protegeix-te els llavis. La seva pell és molt sensible i el fet de mullar-los quan els notem ressecs no ens ajuda. Un bon bàlsam, que és més lleuger que la barra de cacau, és un element imprescindible dintre la nostra butxaca.
  5. Hidratació abans d'anar a dormir. Igual que quan ens desmaquillem ens posem la crema hidratant, abans d’anar a dormir cal no oblidar-nos d’hidratar parts que també es ressequen com ara els colzes, genolls, llavis...

« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls