Cal Romesco

Com mimar la nostra pell a l'hivern

Com mimar la nostra pell a l'hivern
Dilluns, 26 de Novembre de 2018 « tornar

Amb l’hivern arriben els dies freds, el vent, la humitat i tot això ho acaba patint el nostre cutis que es veu constantment exposat a variacions de brusques de temperatura, lo que fa que es redueixin la quantitat de líquid de la dermis i com a conseqüència patim rosàcia, pell resseca, vermellor, escamor, i el maleit envelliment prematur.

Així que et proposem una sèrie de tips a tenir en compte si aquest hivern vols lluir una pell impecable:

1.       Evita els canvis bruscos de temperatura i els ambients molt calefactats, nomes faran que la teva pell perdi lubricació. Veu abundant líquid, evita les begudes calentes i l’alcohol.

2.       Mascaretes i exfoliants a tope! Exfolia de 1 a 2 cops per setmana el teu cutis, només així aconseguiràs desfer-te de les cèl·lules mortes i ajudarà a penetrar millor la crema hidratant. Per altra banda, les mascaretes son un suport extra d’hidratació que es suma a la nostra crema hidratant.

3.       Un bon contorn d’ulls es la clau. Pensa que la pell del contorn d’ulls es 5 cops mes fina que la de la cara, si se’ns resseca la cara pensa lo que pot patir el teu contorn. Tria un bon contorn adaptat al teu tipus de pell.

4.       Protegeix els teus llavis. La seva pell es molt sensible i el fet de mullar-los quan els notem ressecs no ens ajuda. Un bon bàlsam, que es mes lleuger que la barra de cacau, es imprescindible a la nostre butxaca.

5.       Hidratació abans de dormir. Igual que quan ens desmaquillem ens posem la nostra crema hidratant, abans de anar a dormir no hem d’oblidar hidratar parts que també es ressequen com; colzes, genolls, llavis....

 


« tornar
 
Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls