Cal Romesco - Qui Som

“No hi ha somnis impossibles”

 

Nosaltres

'AREP

El Cal Romesco forma part de l’Associació per salut mental (‘arep) que és una entitat social dedicada a millorar la qualitat de vida de persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

La Calaixera

La Calaixera de l’Arep és una empresa social que dóna feina a 52 persones amb problemes de salut mental i Cal Romesco és una de les 5 línies de negoci.

Cal Romesco

Som 2 botigues físiques i una botiga on-line que donem feina a 10 persones amb problemes de salut mental i venem productes de més de 60 proveïdors socials, locals i/o ecològics.

 


Les persones són el cor de la nostra Associació, on també pertany el Cal Romesco. El projecte de les botigues ecològiques, socials i de proximitat té una doble funcció a la societat:

  1. Millorar la qualitat de vida de les persones
    Quan parlem de la millora de la qualitat de vida, oferim a la societat productes d’alta qualitat, elaborades per persones en risc d’exclusió social i així creem oportunitats laborals.

  2. Donar a conèixer les capacitats de les persones amb problemes de salut mental
    Tota la plantilla de Cal Romesco està formada per persones amb problemes de salut mental...


Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls