El Cal Romesco ofereix un ampli ventall de productes i serveis dirigits a empreses, entitats i escoles. Creiem que el menjar ecològic i sà pot estar present en els diferents àmbits de les nostres vides i per això hem preparat uns serveis adaptats als diferents llocs de la teva vida.

Empreses

Empreses

La Responsabilitat Social Corporativa és una de les peces claus avui en dia al món empresarial. Descobreix les vies de ser socialment responsable a través de diferents serveis adaptats a la teva necessitat.

llegir més

Escoles

Escoles

El menjar sà és el repte dels últims anys al món infantil. Si ets una escola que té com a objectiu millorar l’oferta de menjar sà, ecològic i social a la vegada, tenim moltes opcions adaptades pel teu menjador.

llegir més

Entitats

Entitats

Tens algun esdeveniment a la ment i necessites un servei d’alimentació? Busques lots de Nadal o solucions innovadores d’alimentació a la teva oficina? Posa’t en contacte amb nosaltres.

llegir més

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els teus hàbits de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.
OK  |  més detalls